Miben különbözünk!

Miben különbözünk másoktól

 

 

Könnyebb karbantartás


„Alítsd be és felejtsd el” Multi funkciós Vezérlőrendszer     


A kezdeti beállítást követően a jakuzzi, megjegyzi azokat, Önnek pedig csak a jeteket, a légbefúvót és a világítást kell bekapcsolnia, abban a biztos tudatban, hogy a víz megfelelő hőmérsékletű, tiszta, és használatra kész lesz a nap 24 órájában. Ez a rendszer a praktikus „lockout”  (a gyermekek és a szomszédok távoltartását szolgálva) valamint „alvó” üzemmóddal (a spa pihenő módba álltására) és egy, a spa használat utáni felfrissítésére szolgáló „tisztító” ciklussal is büszkélkedhet.

 

Dinamikus Vízkezelő rendszer

Kettős Pumpa „Smart Flow” rendszer                             

A legjobb vízminőség és vízszűrés eléréséhez az Allseas Spa-k 2 pumpát működtetnek a 10 négyzetméternyi szűrőrendszerben, egy hatalmas lökést biztosítva ezzel a jakuzzi működése alatt.

 

Smart Flow gyorsító szelep

Allseas beépített egy szabadalmaztatott elfordítható szelepet a csőhálózatba amellyel minimalizálja a vízáramlást a filterekben. Ez a leleményes szelep éppúgy védi a szelepet, mint a családot, abban az esetben, ha a filterek vagy a szívókák el vannak záródva.

 

High Flow .5HP „Energy Smart” keringető szivattyú            

Nem úgy, mint a 24 órás keringető szivattyú (amelynél jelentős hiány mutatkozik az áramlásban), a mi nagy áramlású szivattyúink tisztábban tartják a víz felületét valamint jobb vízminőséget biztosítanak. A mi teljesen megbízható keringető szivattyúinknál egy kicsivel kisebb terelőlapátot alkalmazunk, hogy ezzel csökkenjen a szivattyúban a nyomás (igénybevétel), a zaj valamint az energia felhasználás.

 

„Puresafe” Ozon System keverőkamrával                         

Az ózon, helyes használat esetén, egy nagyon hatékony karbantartást nem igénylő, és igazolt vízkezelő rendszer, amelyet világszerte a spa-k 95%-ában alkalmaznak. Minden jó ózon rendszer kulcsa a keverő kamra, amely biztosítja, hogy az ózon teljesen hasznosítva van, mielőtt újra bevezetik a spa-ba, biztosítva ezzel, hogy nem károsítja a huzatot és a fejtámlákat.

 

Opcionális Ezüst Ion (Micróban) Filterek                                 

Választhatja a standard 50 mikron „rakott” filterrel ellátott szívópumpát, és az 1 mikron „ezüst ion” mikro filteres keringető szivattyú használatát. Ezek a cserélhető patronok akár 50-szer hatékonyabbak az apró részecskék eltávolításában, ezzel biztosítva egy alapvető víztisztaságot.  Nem kell őket tisztítani és áztatni (csak a felületét befújni (spray-ezni)), valamint antibakteriális tulajdonságaikkal ezek a patronok csökkentik a kémiai anyagok használatát.

 

 

 

Könnyen cserélhető, Öntisztító, csapágymentes Jetek PVC testtel.    
Kérdezzen meg bárkit, akinek már volt jakuzzija , tudja, hogy a csapágyak eldugulnak és nem forognak el, a jetek bilincsek, amelyek a jeteket helyükön tartják eltörnek és a jetek hátsó része szétesnek. Az „Aqua-ssage” jetek öntisztítóak, csapágymentesek, amelyek egy függő, rozsdamentes acél nyélen forognak. A becsavarozható megoldásnak köszönhetően könnyen eltávolíthatók és stabilitásuk nem függ a bilincsektől. A PVC test pedig azt biztosítja, hogy a kémiai anyagok nem tudják károsítani őket, ezért tartósabbak és csendesebb működésű és higiénikusabb.

 

 

Kevés gondozást igénylő szekrény                                                

      Nem úgy, mint a fa szekrények, amelyek festést és olajos kezelés igényelnek, a mi szekrényünk panelünk szintetikus anyagból készül, amely csak rendszeres mosást igényel. Mivel minden panel eltávolítható, sérült panelek bármikor pótolhatóak.
Allseas Spas Higiéniai Rendszer.
A mi egyedülálló higiéniai rendszerünk klór- és só mentes, szagtalan. Ami még ennél is fontosabb, hogy családjára nézve biztonságos és könnyű a használata.
Hosszú időtartamra

 

Ellenállónak tervezve, hosszú használatra.

 

 

Tough Barrier (Szilárd Pillér)” Alapzat                                                 

A mi szilárd „Tough Barrier” üvegszálas alapzatunk sokkal erősebbé teszi a spa-t (tehát tartósabb lesz). Ezzel együtt megakadályozza  a víz, élősködők és hideg levegőszekrénybe jutását, és a jakuzzi keretének rongálását.

 

 

„Tough Bond” (Szilárd Kötőanyag) héjazat                                                   

Büszkék vagyunk kemencében kezelt, 6 rétegben laminált „Tough Bond” héjazataink a világon legvastagabbak közül valók (8-10 mm vastag). Mindenképp vizsgálja meg a héjazat vastagságát, amikor medencét választ.

 

 

„Tough Built” (Szilárd Felépités)keret                                                 

„Tough Built” felületkezelt fa kereteink háromszorosan megerősített sarokkal, keresztpánttal és minden ülés alatt megerősítéssel bírnak. Sosem fognak elkorhadni, mivel a festés, a kémiai anyagok, melyekkel kezelve vannak, valamint az üvegszálas alap védelmet nyújt számukra.

 

Legjobb minőségű alkotóelemek

Csak a legjobb minőségű alkotóelemek és anyagok kerülnek beépítésre az Allseas Spak-nál – beleértve az ausztrál szivattyúkat és vezérlőrendszereket, német szilikont és amerikai akrilt.

 

Első a biztonság – Minden európai előírásnak megfelel
Nagyon sok piacon lévő jakuzzis cég , nem tesztelnek az elektromos berendezések megfelelő működésére nézve, így az nem igazolt. Nagyon sok még csak el sem éri az európai standard-et, illetve nem rendelkezik rendes megfelelőségi nyilatkozattal (jóváhagyási számmal).

Az Allseas Spa-k C-Tick és elektromossági biztonsági jóváhagyással rendelkeznek, és megfelelnek minden más standardnak. Minden fúvóka ASME standard szerint tesztelt és 600 mm-re vannak egymástól, valamennyi spa biztonsági kifolyóval van ellátva, mely a szűrőrendszerhez csatlakozik. Az a Spa, amit épp néz rendelkezik ezzel a védelemmel?
Egész élettartamra kiterjedő Vevőszolgálati Program
Amikor megvásárol egy Allseas Spa-t biztosítunk Önnek egy Egész élettartamra szóló Támogató Tervet. Addig, amig Allseas Spa-ja jakuzzija van, mindig lesz valaki, akihez fordulhat abban az esetben ha segítségre vagy alkatrészre van szüksége.
A gyár, az európai iroda, a nagykereskedők és az Ön helyi kiszolgálója mindannyian segítségére lesznek egy kérdés megválaszolásában, egy probléma megoldásában valamint alkatrészek beszerzésében, hogy ön relaxálhasson és teljes nyugalomban élvezhesse a medencéjét.

 

Olcsóbb üzemeltetés
6 réteg „Energy Smart” Szigetelő rendszer.                                      
Exclusive sokrétegű szigetelésrendszerünk bent tartja a hőt, kizárja a hideget és csendesebbé teszi a medence működését. Az alapvető szigetelőrendszerhez válasszon (opcionális) „Thermo Lock Barrier”-t.

 

 

 

Egyedi méretre gyártott szekrények                                                   

Minden szekrényt külön gyártunk le, biztosítva ezzel, hogy a héjazat peremének és a szekrény burkolatának illeszkedésénél minimális legyen a hézag. E nélkül egyszerűen csak a pénzét pazarolná, hiszen ahogyan a szekrényben lévő hő (természetesen) nőne, úgy távozna is a hézagokon át.
Smart Meter Ready

 

 

Kapcsolja rá a spa-t sz „okos mérő”-re, válassza ki az                                   

„energiatakarékos üzemmód”-ot és medencéje csak akkor fog fűteni illetve a vízszűrőt üzemeltetni, amikor nincs csúcsidő. Ezzel az üzemeltetési költségei  akár 25%-kal is csökkenhetnek. Még ha áramszolgáltatója jelenleg nem kínál is olcsóbb szolgáltatást, a későbbiekben biztosan fog, Ön pedig fogadóképes lesz az ajánlatra, és élvezheti a megtakarítást.

 

 

Nagy átfolyású „Energy Smart” keringető szivattyúk                            
Nagy átfolyású keringető szivattyúinkat mindössze napi négy órán át kell üzemeltetnie, nem pedig 24 óra hosszat, mint megannyi más keringető szivattyút. Ime a keringető szivattyúk üzemeltetési költségeire vonatkozó tények. 

 

 

24 óra Keringető szivattyú

2 sebességű/fokozatú szív

5HP Circ szív

Napi óraszám

24

4

4

Watt

90

450

370

Teljes kW/nap

2.16 KW

1.8 KW

1.48 KW

% olcsóbb, mint a 24 órás kering

-

-

31,50%

% olcsóbb, mint a 2 sebességű

-

-

18%

 

 

Gáz/ Napelem/Hőszivattyú –ra kész                                                  
Minden Allseas Spa már el van látva a napelemhez, gázkazánhoz valamint hőszivattyúhoz csatlakoztatható szivattyúval és csatlakozókkal, hogy azokra bármikor rácsatlakozhasson és  ezzel töredékére szoritsa le az üzemeltetési költségeket. Kérjük vegye figyelembe: egy extra keringető szivattyúra esetlg szükség lehet némelyik napelemes felszereléshez.

 

 

 

Gecko Control Rendszer – Hőszivattyú-kész                                          
A Spa ellenőrök azt próbálják vizsgálni, hogyan lehet minimalizálni a fűtés és szivattyúzás működési idejét, hogy ezzel Önnek pénzt takaritsanak meg. A hőszivattyú technológia  lehetővé teszi, hogy Ön a Spa vezérlőgombjaival irányitsa a hőszivattyút és azzal, hogy 1 kW energiát 5kW hővé alakit át, akár 75%-ot takaritson meg a fűtési költségekből. A hőszivattyúk nyáron a víz hűtésére is használhatók.

 

Nagyobb, hatékonyabb fűtőberendezések.
A nagyobb, 2 kW-os vagy 3.8 kW-os variálható teljesitményű fűtőberendezéssel gyorsabban fűtheti fel a vizet, és előbb lekapcsolható a szivattyú (ezzel energát takaritva meg).

 

 

Jobb Masszázs                                                                                 
A legtöbb jakuzzi kicsi és/vagy egyenes fúvókával van felszerelve, ami belevág az ember hátába,  kényelmetlen és zavaró. A mi nagy sugarú jet-jeink egyenletesebben szórják szét a vizet, és vevőink általában kedvező visszajelzéseket adnak, hogy azok mennyivel kellemes érzést biztosítanak.

 

 

Állitsa össze a tökéletes masszázst

   A tucatnyi pulzáló, forgó, deep tissue és légbefúvó jet pontos elhelyezését arra fejlesztették  ki, hogy azok a háton, nyakon, vállon és lábakon lévő izmokat célozzák meg (soha sem a  gerincet), és ezzel egy csodálatos hydro-masszázs élményt nyújtsanak. Forgassa el az „easy swap” jeteket, és állítsa össze  saját magának azt a masszázst, amire épp szüksége van, abban a székben, amelyikben csak akarja. A jetek erősségét is beállíthatja egyenként, és székenként, hogy pont jó erősségű legyen a sugár. Ezután csak lazuljon el és élvezze az élményt.
Erős, Magas teljesitményű „Quiet Flo” szivattyúk.
A Spa Net szivattyúk csendesek és nagy nagy teljesítményűek, különösen, ha a „free flow” szivattyúrendszerünkkel kombináltak, amely 50 mm rugalmas csőhálózatot és minimális átfogású  nem    90 fokos) könyököt alkalmaz.

Csendesebb működés
Ahhoz, hogy teljes ellazulásban legyen része, ahhoz csend és nyugalom kell.

Az Allseas Spa-k arról ismertek, hogy a világon az egyik legcsendesebb medencék, mivel minőségi, rezgésmentes szivattyúkkal vannak felszerelve, és a zaj 6 fokozatú szigetelőrendszerrel van elfojtva.

 

 

Kényelmesebb
Amikor egy feltöltött medencében ül rájön, hogy  a hátradőlő és hajlított székekből az ember könnyen elmozdul, és ezért a spa-k legtöbbje nem kényelmes. Székeink kialakítása segít abban, hogy helyünkön maradjunk – ezzel biztosítva, hogy a jetek a megfelelő pontot érik, ellazulhassunk és élvezhessük a spa-t. Mind a négy medencénket úgy alakítottuk ki, hogy elegendő hely legyen a lábnak, és általában tágasabb legyen a hely. Vizsgálja meg a lábnak szánt helyet, amikor spa-t vásárol.

 

 

 

Teljes relaxálás                                                             
Vegye körül magát aromaterápiás olaj esszenciákkal, a vizeses hangjával, hangulatának megfelelő fénnyel és az Ön által kiválasztott zenével, hogy tökéletes hangulatban relaxálhasson.

 

 

 

Kristálytiszta, Klórmentes Víz
CD ózonos Dynamic Water Management rendszerünk, keverő kamra, kettős ikerpatronos szivattyúrendszer (???), „Smart Flow Szelep”, nagy átfolyású keringető szivattyú, opcionális „Micro Filter” és egyérintéses „Cleanup (tisztitó) Cycle” – ezek mind annyira tisztán tartják a medencét, amennyire csak lehetséges.
És hogy még egyszerűbb legyen, megalkottuk saját spa higiéniai rendszerünket, amely kiváltja a durva kémiai anyagokat és rongáló sókat, valamint megszünteti a bőr és a szem irritációját és a kellemetlen szagokat.