TBO NYOLCSZÖGLETŰ ÜVEGSZÁLAS DÉZSA KÁLYHA NÉLKÜL 2X2M

TBO NYOLCSZÖGLETŰ ÜVEGSZÁLAS DÉZSA KÁLYHA NÉLKÜL 2X2M
TBO NYOLCSZÖGLETŰ ÜVEGSZÁLAS DÉZSA KÁLYHA NÉLKÜL 2X2M
TBO NYOLCSZÖGLETŰ ÜVEGSZÁLAS DÉZSA KÁLYHA NÉLKÜL 2X2M
TBO NYOLCSZÖGLETŰ ÜVEGSZÁLAS DÉZSA KÁLYHA NÉLKÜL 2X2M
891 635 Ft
BTO Octa nyolcszög alakú,kályha nélküli üvegszálas fürdődézsa!

2x2 m

Élvezze a luxust és a pihenést a kertben ebben a prémium osztályú fatüzelésű fürdődézsában.Az Octa egy nyolcszögletű kád sorozat üvegszálas béléssel és hőfával borított. A 2X2 m-es modell 6-7 embert. Az üvegszálas bélés alakját bármilyen magasságú emberek anatómiájának figyelembevételével fejlesztették ki. Kényelmes és biztonságos jelenlétet biztosít fatüzelésű pezsgőfürdőben a hidroterápiás eljárások során bármely évszakban.

Üvegszálas pezsgőfürdő Octa kifogástalan minőségével és ügyes skandináv dizájnnal rendelkezik , amely kiváló minőségű természetes és modern anyagokat ötvöz. A belső rész - az üvegszálas bélés - európai prémium kompozit anyagokból készül, amelyek nagyon magas környezeti ellenállást és egyszerű karbantartást biztosítanak . Olyan terméket kap, amely nem igényel alapos és állandó gondozást, mivel csak le kell ürítenie a vizet és fürdés után törölje le a kád felületét.

Üvegszálas pezsgőfürdő Octa az egyik legnépszerűbb termékünk , ami nem meglepő. A fatüzelésű pezsgőfürdő Octa formája eredeti, ergonomikus és kellemes megjelenésű . Egy ilyen üvegszálas pezsgőfürdő biztosan szép dekorációt biztosít kertjéhez, és nagyszerű vízi szórakozási központ felnőtteknek és gyerekeknek.

Az üvegszálas bélés négy vonzó színe közül választhat, és még gyöngyházhatást is hozzáadhat, hogy ideális esetben egy fatüzelésű pezsgőfürdő illeszkedjen a kert stílusához.

Alapszínek!

Részletek
Alapkészlet a következőket tartalmazza:
Üvegszálas kád 18 mm-es hőfával deszkázva
Vízálló rétegelt lemez

4 fejtámla
LEFOLYÓ


Paraméterek:
Méret - 2,0х2,0 m
Térfogat —1600 l
Súly (kg) - 220
Kapacitás - 7 fő
Magasság - 1,1 m
Mélység - 0,96 m
Ülésmagasság - 274 mm
Az ülések szélessége - 341 mm
Hőfa külső vastagsága - 18 mm
Vízálló rétegelt lemez - 9 mm

Adatok
Jakuzzi szinkron
1
Cikkszám
TBO_NYOLCSZOGLETU_UVEGSZALAS_DEZSA_KALYHANELKUL2X2