Novinky emailom
TOP produkty
Odporúčané produkty
Partnereink
Ďalšie informácie


Levegő - buborék masszás

-15%
Levegő - buborék masszás
 • Levegő - buborék masszás
 • Levegő - buborék masszás
 • Levegő - buborék masszás
 • Levegő - buborék masszás
165 000 Ft
Akcia: 140 000 Ft
Od: 18.01.2021   Do vypredania zásob!

Levegő-buborék masszás

 

A buborékmasszázs egy olyan típusú víz alatti masszázs, amelyet a fatűzelésű pezsgőfürdő aljáról érkező légáramlatok által létrehozott légbuborékok segítségével készítenek.
A Bubble System remek módszer az izmok ellazítására és egy komplex testmasszázs elvégzésére.
A  Bubble System lágyabb hatást vált ki az egész testfelületen, ezért a gyerekek imádják.
 width=

 

A Bubble System tömlőkből és 8 fúvókából áll, amelyeken keresztül a levegő egy szivattyú segítségével kering, és ezeket a kültéri pezsgőfürdő aljára helyezik. Ennek a rendszernek a használata a fürdőzőket légbuborékokkal oldja meg, amelyek a bőr mentén csúsznak, és tökéletes nyugalmat és kikapcsolódást keltenek. Különösen a gyerekek jól érzik magukat meleg, pezsgő vízben, ezért fel kell készülnie egy óránál tovább tartó fürdözésre.

 

A fából készült pezsgőfürdőben lévő tömlőket és elektromos alkatrészeket egy fadobozba helyezik, amely az egyik fa pezsgőfürdő fal közelében helyezkedik el, és italok polcaként szolgálhat.

Kétségtelen, hogy a Bubble System a szabadtéri pezsgőfürdő egyik legpihentetőbb kiegészítője, ami megmagyarázza nagy népszerűségét. A Bubble System használható tengeri sóval, fürdőhabdal és illatos aromaterápiás olajokkal. 

A pezsgőfürdő tartozékaihoz csak kiváló minőségű és biztonságos alkatrészeket használunk. Bubble System kültéri forró kádakhoz kifejezetten az északi éghajlatra tervezték, és sokáig szolgálni fogja Önt!

Bubble and HydroMassage System Set megrendelésekor   spórolhat és létrehozhatja ideális kültéri pezsgőfürdőjét! Javasoljuk a LED-es lámpák és a jakuzzi rendszer egyidejű telepítését, mert az újratelepítés nagyon nehéz és nem mindig lehetséges.

 • Jakuzzi szinkron
  1
  EAN číslo
  _Levego_-_buborek_masszas_
WebShop System