TOP-Artikel

Szigetelt fedél 180 cm++

Szigetelt fedél 180 cm++

Szigetelt fedél 180 cm++

Szigetelt fedél

Szigetelt fedél  az üvegszálas kádakhoz - külső kályhával.

ALKALMAS FA FÜRDŐDÉZSÁRA IS!

  • Szigetelőanyag: A 70 mm vastag alumínium vázat, modern EPS szigetelőanyag borítja, amely tartós, ami bizonyos fokig tűzálló.
  • Felület anyaga: kiváló minőségű és UV - álló, műbőr.
  • Belül: hővisszaverő szövet.
  • Szerelvény: négy rögzített heveder rögzítővel a pezsgőfürdő falain (4 rögzítő kapcsot tartalmaz)
  • Gyermekvédelem: a fedél a készletben található kódzárral zárható.

A pezsgőfürdő fedele az egyik legszükségesebb kiegészítő.

 

  • Biztonság biztosítása

Például a Szigetelt fedél megakadályozza, hogy egy gyermek felnőtt felügyelete nélkül lépjen be a szabadtéri pezsgőfürdőbe, mert a fedelet biztonságosan tartják hevederek és kódzárral rögzítik. 

A pezsgőfürdő hőszigetelő burkolata ellenáll a gyermek súlyának, ha a felnőttek észrevétele nélkül leesik vagy belemászik a kádba. 

Ha a teraszra beépített pezsgőfürdőbetéteket használ, a Szigetelt burkolat megakadályozhatja, hogy egy gyermek véletlenül beleessen egy pezsgőfürdőbe.

! Felhívjuk figyelmét, hogy a huzatot nem úgy tervezték, hogy ellenálljon egy felnőtt súlyának!

  • Energiatakarékosság (felgyorsítja a fatüzelésű pezsgőfürdő fűtésének idejét)

A pezsgőfürdő burkolata nagyban befolyásolja a szabadtéri pezsgőfürdő vízmelegítésének sebességét és a melegen tartást. A modern EPS szigetelőanyagok használata a Szigetelt fedélszerkezetben az üzemi körülményektől függően mintegy 30-40% -kal gyorsítja fel a víz felmelegedését. A szigetelt burkolat kialakítása magában foglalja a hőre visszaverő szövet belső oldalára és egy 10 cm széles műbőr szegélyt, amely szintén javítja a vízzárást és a hőszigetelést. A vízhűtési folyamat körülbelül 3-4-szer lassabb, mint ugyanez a folyamat, de a pezsgőfürdő fedele nélkül, így a víz a környezeti hőmérséklet függvényében akár több napig is meleg marad.

A szigetelt fedezet megvásárlásának költségei jelentéktelenek az egy pillanat alatt megtakarított energiára, időre és energiára fordított kiadásokhoz képest.

  •  A kültéri pezsgőfürdő védelme szeméttől, portól vagy hótól

A víztisztaság különösen fontos a kényelmes fürdőkezeléseknél, és a pezsgőfürdő fedele is jelentős szerepet játszik. A fedél megakadályozza a levelek, por, madárürülék, hó és egyéb nem kívánt törmelék bejutását a szabadtéri pezsgőfürdőbe. A pezsgőfürdő burkolatával a víz tiszta és készen áll a használatra, amikor csak akarja, még akkor is, ha nincs ideje a hó eltávolítására a medencéből.

Színes kialakításának és gyönyörű textúrájának köszönhetően a pezsgőfürdő burkolata tökéletesen összhangban van a szabadtéri pezsgőfürdő, a terasz vagy a környező természet fa elemeivel.

Pezsgőfürdő A Baltresto szigetelt burkolata úgy lett kialakítva, hogy tartós, ugyanakkor könnyű és meglehetősen könnyen használható. A pezsgőfürdő burkolata kényelmesen középre van hajtva, ami azt jelenti, hogy kevesebb tárhelyet igényel a pezsgőfürdő használata közben. Az ilyen kialakítás megkönnyíti a víz hőmérsékletének szabályozását fűtés közben, anélkül, hogy a szabadtéri pezsgőfürdőről le kellene venni a teljes fedelet a hőmérő megtekintéséhez vagy a víz keveréséhez. Kényelmes fogantyúinak köszönhetően gyorsan felemelhető és levehető a kültéri pezsgőfürdő tetejéről a fürdéshez. A pezsgőfürdő burkolatának praktikus cipzárja van, így ha szükséges, könnyen eltávolíthatja a felső szövetet fedélként és megfelelően megtisztíthatja.

Mehr
116 600 Ft
Beschreibung
További méretek:
1,8x1,8m 112 000 Ft
2x2m 135 500 Ft
2x1,7 m 135 500 Ft
1,85x0,95 m ( ovál) 88 500 Ft
Daten
Jakuzzi szinkron
1
Artikel-Nr.
_Szigetelt_fedel_