Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Weboldalaink
Termék részletek


Splash szolár kerti zuhany alsó bekötéssel

Splash szolár kerti zuhany alsó bekötéssel
437 900 Ft
Splash szolár kerti zuhany alsó bekötéssel

 • Splash szolár kerti zuhany alsó bekötéssel

  Prémium kategóriás 38 literes alumínium kertizuhanyzó, piros acryl lappal, alsó bekötéssel.
  Kertjében zuhanyozhat napozás vagy kerti munka közben. A szolár kerti zuhanyzó keverő csapja segítségével beállíthatja az Önnek legkellemesebb hőmérsékletű tusoló vizet. Nem kell sáros lábbal bemennie sem a medencébe sem a lakásba, még a kertjében lemoshatja lábát a nap által felmelegített vízzel. A nap segítségével ingyen melegítheti zuhanyzó vízét.
  Szolár kerti zuhanyzó lehetővé teszi, hogy élvezze a kellemes meleg zuhanyt a szabadban, mindenféle vízvezeték szerelési munka nélkül. Telepítése házilagosan is elvégezhető szinte költség nélkül, mivel Önnek csak a kerti csaphoz használt locsoló csövet kell egy gyorscsatlakozó egység segítségével csatlakoztatnia, és máris készen áll a szolár kerti zuhany a működésre. A Nap 1-2 óra alatt felmelegíti a zuhany testben lévő vizet és Ön máris a keverő csap segítségével állítja a zuhanyzó víz hőfokát. Üzemeltetése energiát nem igényel.
  Szolár kerti zuhanyaink többféle méretben és kivitelben kaphatók. Vannak lábmosós kivitelű változatok is.
  Hölgyeknek ajánljuk a vállmagasságban permetezővel ellátott szolár kerti zuhanyunkat, amellyel meg tudják óvni frizurájukat.
  A minőségi alapanyagoknak köszönhetően ez a termék sokkal időtállóbb és időjárás állóbb. Az anyaga alumínium, így az olcsóbb műanyag zuhanyzókkal ellentétben ezeket a zuhanyozókat télen sem kell leszerelni, elég belőle leengedni a vizet. Egy külön alsó csappal is rendelkeznek, amelyből hideg víz vételezhető. Ennek a csapnak köszönhetően nem kell a zuhanyról a bemenő hidegvíz vezetéket leszerelni, elég a csapra kötni egy másik vezetéket, amivel megoldható a virág locsolás.
  Méret: 227*24*24cm

 • Cikkszám
  Splash_szolar_kerti_zuhany_also_bekotessel
Webáruház készítés