Új jelszó kérése
Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Weboldalaink
Hírek
2018.03.05 15:14
Termék részletek


QUADRA szolár kerti zuhany

QUADRA szolár kerti zuhany
Fő kategória >KERTI ZUHANYOK, SZOLÁR ZUHANYOK
399 500 Ft399500
QUADRA szolár kerti zuhany
30 literes alumínium testű zuhany,
keverő csappal és lábmosóval, ami kerti csapként is funkcionál.
A zuhanytest hasáb alakú, design zuhanyfejjel szerelve.
A fagyok beállta előtt vízteleníteni kell magasnyomású berendezéssel,
tökéletes víztelenítés után kint hagyható letakarva a téli időszakra.
Téli takaró huzat rendelhet

Kérjen mailben árajánlatot
 • Prémium kategóriás 30 literes solar tusuló ezüst színben, hátsó bekötéssel.
  Kertjében zuhanyozhat napozás vagy kerti munka közben. A szolár kerti zuhanyzó keverő csapja segítségével beállíthatja az Önnek legkellemesebb hőmérsékletű tusoló vizet. Nem kell sáros lábbal bemennie sem a medencébe sem a lakásba, még a kertjében lemoshatja lábát a nap által felmelegített vízzel. A nap segítségével ingyen melegítheti zuhanyzó vízét.
  Szolár kerti zuhanyzó lehetővé teszi, hogy élvezze a kellemes meleg zuhanyt a szabadban, mindenféle vízvezeték szerelési munka nélkül. Telepítése házilagosan is elvégezhető szinte költség nélkül, mivel Önnek csak a kerti csaphoz használt locsoló csövet kell egy gyorscsatlakozó egység segítségével csatlakoztatnia, és máris készen áll a szolár kerti zuhany a működésre. A Nap 1-2 óra alatt felmelegíti a zuhany testben lévő vizet és Ön máris a keverő csap segítségével állítja a zuhanyzó víz hőfokát. Üzemeltetése energiát nem igényel.
  Szolár kerti zuhanyaink többféle méretben és kivitelben kaphatók. Vannak lábmosós kivitelű változatok is.
  Hölgyeknek ajánljuk a vállmagasságban permetezővel ellátott szolár kerti zuhanyunkat, amellyel meg tudják óvni frizurájukat.
  A minőségi alapanyagoknak köszönhetően ez a termék sokkal időtállóbb és időjárás állóbb. Az anyaga alumínium, így az olcsóbb műanyag zuhanyzókkal ellentétben ezeket a zuhanyozókat télen sem kell leszerelni, elég belőle leengedni a vizet. Csapjai krómozott rézből vannak, zuhanyfeje gömbcsuklós a csatlakozású. Egy külön alsó csappal is rendelkeznek, amelyből hideg víz vételezhető. Ennek a csapnak köszönhetően nem kell a zuhanyról a bemenő hidegvíz vezetéket leszerelni, elég a csapra kötni egy másik vezetéket, amivel megoldható a virág locsolás.
  Méret: 227*24*24cm
 • Cikkszám
  QUADRA_szolar_kerti_zuhany
Webáruház készítés