Facebook
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Weboldalaink
Termék részletek


BTO VÖRÖSFENYŐ OVÁLIS DÉZSA KÜLSŐ ALUMÍNIUM KÁLYHÁVAL(35KW) 1,6X1M++

BTO VÖRÖSFENYŐ OVÁLIS DÉZSA KÜLSŐ ALUMÍNIUM KÁLYHÁVAL(35KW) 1,6X1M++
 • BTO VÖRÖSFENYŐ OVÁLIS DÉZSA KÜLSŐ ALUMÍNIUM KÁLYHÁVAL(35KW) 1,6X1M++
 • BTO VÖRÖSFENYŐ OVÁLIS DÉZSA KÜLSŐ ALUMÍNIUM KÁLYHÁVAL(35KW) 1,6X1M++
839 000 Ft
Ovális vörösfenyő dézsa 1,6x1m
külső fatüzelésű alumínium kályhával(35kw)
Az alap ár tartalmazza:
dézsa két rozsdamentes acél pánttal
pad
külső kályha
lépcső
lefolyó
 • Elsősorban az Ön kényelme érdekében átformáltuk a standard kerek forró dézsát. Most szokatlan ovális alakban kaphatók, amelyek nagyon hasznosak és kényelmesek lehetnek egyes területek kialakításában. Az ovális forró dézsa kádok nem csak jól néznek ki, hanem nagyon jól működnek. A dézsa padokkal vannak ellátva, ami még kényelmesebbé teszi a fürdést. A kádak választéka meglehetősen széles. Különböző anyagokat kínálunk-Luc, Vörösfenyő vagy Thermowood; két különböző méretben és kétféle külső fűtőtest-Marine Aluminium vagy Rozsdamentes acél kályha.

  Érdekes módon a forró kádak könnyűek, ami hordozhatóvá és kényelmessé teszi az áttelepítést. Most eldöntheted, hogy hol szeretne fürödni most. Helyezze a forró dézsa kádat egy rakományra, és vigye magával, ha horgászni, síelni vagy egyszerűen pikniket szerzel a tó mellett. Nem szabad alábecsülni a fürdődézsát vele is, ha szükség van a lakóhely megváltoztatására. NEM kell hagynia a kedvenc dézsát a ház új tulajdonosának, ami azt jelenti, hogy NEM kell megvásárolnia az új forró dézsa kádat

  Minden fából készült forró dézsa kádat összeszerelt állapotban szállítjuk. Mindössze annyit kell tennie, hogy felkészüljön a telepítés helyére, gyújtsa meg a kályhát, várja meg, amíg a víz el nem éri az optimális hőmérsékletet, kérje meg kedvesét, gyermekeit vagy barátját, hogy csatlakozzanak hozzá, és élvezze a fürdőzést!

 • Jakuzzi szinkron
  1
  Cikkszám
  bto_vorosfenyo_ovalis_dezsa_kulso_alukalyha_5kw1_6
Webáruház készítés